Νέα

Αρχική » "Νέα"
3D_printed_sugar_lab_diamonds_gallery

Εκτυπώνοντας τρισδιάστατη ζάχαρη

0 Σχόλια

Πηγή φωτογραφίας: the-sugar-lab.com Εάν ακούγαμε πριν μερικά χρόνια ότι κάποια στιγμή θα μπορούσαμε να εκτυπώνουμε τρισδιάστατο φαγητό, σίγουρα θα ήμασταν απολύτως δύσπιστοι. Έφτασε, όμως, η μέρα που το βλέπουμε… Περισσότερα »

9687976722_e147a1cefb_o

Κρουασάν ή donut; Γιατί όχι και τα δύο

, 0 Σχόλια

Πηγή φωτογραφίας: flickr, user David Berkowitz Αν νομίζατε ότι είχατε μάθει ο,τι μπορούσατε να μάθετε για όλα τα τελευταία παράξενα food trends, έρχεται κάτι καινούριο να σας εκπλήξει. Τα… Περισσότερα »

img_1440-2

12 Σεπτεμβρίου: Ημέρα σοκολατένιου milkshake

0 Σχόλια

Πηγή φωτογραφίας: foodbabbles.com Όχι δεν είναι αστείο, είναι γεγονός ότι στην Αμερική η σημερινή μέρα αποτελεί μία μεγάλη γιορτή για ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα μικρών και μεγάλων…. Περισσότερα »

FOS-Final

Carl Warner: Όταν το φαγητό γίνεται τέχνη

0 Σχόλια

Πηγή φωτογραφίας: www.carlwarner.com Δεν είναι λίγες οι φορές που το φαγητό έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες. Οι νεκρές φύσεις του διάσημου ζωγράφου Paul Cézanne, για παράδειγμα, που… Περισσότερα »

8455830231_e778a4ec90_z

Φάτε μάτια ψάρια

0 Σχόλια

Πηγή φωτογραφίας: flickr, user U.S. Department of Agriculture Κατά καιρούς το γνωστό ρητό έχει επαληθευθεί με βάση έρευνες και μελέτες πάνω στον τρόπο με τον οποίο όλες οι αισθήσεις… Περισσότερα »