Πηγή φωτοραφίας: fruitandcake.wordpress.com

Μας πήρε μερικά παραπάνω χρόνια να ανακαλύψουμε το ταλέντο του στην Ελλάδα, αλλά ο Άγγλος σεφ έχει εδραιώσει απόλυτα τη θέση του εντός και εκτός κουζίνας. Το νεύρο και ο ενθουσιασμός του κλέβουν την παράσταση ακόμα και από τις λιχουδιές που φτιάχνει, με την παρουσίασή του να είναι τόσο αυθόρμητη σαν να είναι ένας παλιός καλός φίλος. Και όλα αυτά τα έχει αξιοποιήσει στο μέγιστο, όχι μόνο για να κερδίσει την αναγνώριση στη δουλειά του, αλλά και για να βοηθήσει πολύ κόσμο. Γνωστός για τις δράσεις του, βοήθησε στην εξ’ολοκλήρου αναμόρφωση των σχολικών γευμάτων στην Αγγλία και την καταπολέμηση της παχυσαρκίας γυρίζοντας όλη την Αμερική, μεταξύ άλλων.

Τώρα χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να έρθει ένα βήμα πιο κοντά σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την μαγειρική του. Δημιούργησε πρόσφατα το κανάλι «Food Tube» στην ιστοσελίδα Youtube, μέσω  του οποίου θα ανεβάζει βίντεο και θα διοργανώνει και live εμφανίσεις, προκειμένου να παρουσιάζει συνταγές και να απαντάει στις ερωτήσεις του κόσμου.

Οι κατηγορίες των βίντεο είναι τρεις, με πρώτη την λεγόμενη «Just Jamie», όπου θα υπάρχουν βίντεο με τον ίδιο να κάνει ό,τι θέλει από τις εκπομπές του και τα παρασκήνια εδώ και δώδεκα τουλάχιστον χρόνια που εμφανίζεται στην τηλεόραση. Η δεύτερη κατηγορία είναι η «Jamie’s Food World», στην οποία θα μαζευτούν όλοι οι σημαντικοί άνθρωποι της καριέρας του, που τον βοήθησαν ή βοήθησε ο ίδιος. Τέλος, η κατηγορία «Jamie Presents» θα αποτελέσει το εφαλτήριο για να παρουσιάσει νέα ταλέντα της μαγειρικής.

Τα υπόλοιπα αναμένονται στις οθόνες των υπολογιστών σας.

Jamie Oliver’s Food Tube

Πηγή: www.mnn.com